mandag 8. juni 2009

Øyhopping

Snart skal det bli godt med en dusj!


Melissa på topptur i Lofoten



Utsikt fra Munken.







Nordfjordreklame fra Lofoten! Utsikt fra vår vakre teltplass.










Djeveltannrekka på Senja


Koselig kveld på Brensholmen hos Rebecca.



Endelig en ny oppdatering på bloggen! Etter en koselig stopp i Tromsø i boblehuset sykla vi videre over Kvaløya og til Brensholmen der Rebecca, søstera til Melissa bor. Superfin kveld ute i havgapet! Så bar det over Senja. En nydelig fjelløy! Vinden og regnet fulgte oss fortsatt, og ferja fra Gryllefjord på Senja til Andenes på Andøya skulle bli litt av en ferd. Det er herved offisielt av en kan bli VELDIG sjøsjuk kun i løpet av 1 time og 40 minutter :) Og mannskapet ombord fikk omsetnig på spyposene sine... Nok om det... Andøya er PADDEFLAT! Og med vinden i ryggen og midnattsola i horisonten suste vi over øya i en fei!
...En ekte lofottorsk jeg er, for VI har vært i Henningsvær! Og i Lofoten kom sommeren:) Endelig! Shorts, ingen ullvotter, solbriller og tørre sko! Et fantastisk vakker landskap med høye tinder og idylliske strender og rorbuer. Og med en topptur som avslutning på Lofoteneventyret vårt seilte vi natt til mandag over til Bodø (UTEN å bli sjøsjuke!!) og ventende følgebil (les: Bodø Taxi:)) som skulle vise oss vei til huset til Charlotte. Takk for lånet av huset Charlie!

Nå står Helgelandskysten for tur og sommerværet ser ut til og følge oss videre den neste uka. Og vinden blåser fra nord og vi GLISER!






1 kommentar:

  1. Ragnhild "dieselselger'n" Ingebrigtsen9. juni 2009 kl. 12:24

    Hehehehehe, sånn e d på SÆLVASTE ANDØYA, enten e du i fjæra, eller oppe på 300m+ ;)
    Håpe seriøst dåkker får konge-vær resten av turen, så dåkker får igjen for all drit-været dåkker kjempa dåkker igjennom i nord! :)
    "D går snar-vei..." Hehehehe! "Skal hilse fra Karin..." :))
    Go'klem og STORT GLIIIIS fra Raggis!!

    SvarSlett